Sexy

Michael Owen reagirao nakon što mu je najstarija kći izvela striptiz u popularnom reality showu

Owen
Owen Instagram
\\folder\galerija Galerija Owen Owen Foto: Instagram Gemma Owen (Izvor – Instagram) 21 Gemma Owen (Izvor – Instagram) 21 Foto: Folder.hr Gemma Owen (Izvor – Instagram) 20 Gemma Owen (Izvor – Instagram) 20 Foto: Folder.hr +18 Gemma Owen (Izvor – Instagram) 19 Galerija

Nismo od ljudi koji gledaju Love Island. Previše je dobrih serija vani koje ne stižemo pogledati da bismo trošili vrijeme na reality show upitne vrijednosti iako apsolutno razumijemo privlačnost ovakvog lako probavljivog programa.

Zaintrigirani smo samo zbog Michaela Owena, legendarnog ubojice dječjeg lica koji je ostavio trag u svjetskom nogometu, iako ne onakav kakav je mogao. Okej, zaintrigirani smo i zbog Gemme Owen!

Izvor fotografija: Instagram

Njegova najstarija kći se natječe u Love Islandu, polarizirajućem reality showu pretrpanom zgodnim muškarcima i ženama, a u natjecanju je morala izvesti striptiz.

Bivši napadač Liverpoola, Reala i još nekih klubova, a sadašnju komentator je odmah reagirao na Twitteru. I to jednim jedinim emojijem.

Gemma Owen ima svega 19 godina, a u crnim tangama, topiću, visokim petama i mrežastim tajicama je izvela dobro nam poznati ples u krilu – i to svakom od muških natjecatelja.

Očito je da je Gemma pobijedila.