Sexy

Ne budi kao svi drugi: 7 zlatnih pravila za dick pic vrijedan zlata

banana
banana Foto: Unsplash
Danas živimo u idealnom vremenu za slanje dick picova. Dick pic je postao toliko sveprisutan da je ovaj anglizam gotovo svakodnevna pojava u našem jeziku. Čudimo se kako hrvatski jezični puristi nisu smislili neku hrvatsku inačicu ove riječi. Ako nas pitaš – nominiramo kurcoslik ili motka-fotka.

Ako budeš taj sretnik i dođe do trenutka kada te osoba s druge strane linije traži fotku penisa, evo što sve moraš napraviti. Da se ne bi izblamirao, kako bi se predstavio kao umjetnik, ali i povećao si šanse da fotke budu samo sjećanje i da ga ta osoba vidi uživo.

1. Budi siguran da to druga osoba želi vidjeti.

Kako ćeš to znati? Tako da te osoba to direktno pita! Čak i ako ona tebi šalje (polu)gole fotke, ne znači da ju lože fotografije penisa. Šalji samo ako te pita!

.

2. NIKAD NE SLIKAJ JAJA!

Ne izgledaju dobro, ili su dlakava, ili smežurana i samo odvraćaju od onog što želiš da gospođica vidi. Pa zove se DICK PIC. Ne DICK AND BALLS PIC.

.

3. Samo čvrsto.

Ne moramo puno o ovom.

.

4. Daj malo konteksta

Ako uslikaš samo penis i ništa se drugo ne vidi na slici, izgledat će kao usaftali hot dog odbačen na suncu. Neka ti vidi još neki dio tijela, ruke, trbuh, facu, bilo što… Hot dog nikad nije napalio nikoga.

.

5. Osvjetljenje je mama

Bez dobrog svjetla nemoj ni fotkati ništa. Dnevno svjetlo je najbolje, ali ako su baš sitni sati kad ste oboje napaljeni, kamere u pametnim telefonima loše funkcioniraju u situacijama s malo svjetla pa bi ti malo teorije fotografije moglo pomoći. Upali neku lampu, usmjeri ju da te grije tamo gdje sunce ne sije, eliminiraj sjene. Potrudi se. Ona je toga vrijedna. Fotka jel. Ne dijeliš svoju muškost prečesto sa svijetom.

.

6. Budi spreman da će možda još netko vidjeti tvoju fotku

Većina žena će čuvati eksplicitne fotke za sebe, pogotovo ako si muškarac do kojeg joj je stalo (vrati istom mjerom, nemoj pokazivati okolo fotke koje su ti pristigle). Ali postoji šansa da će ih podijeliti s nekim.

.

Ako te to plaši, nemoj slati. Ako te plaši da će netko pričati o tvom penisu, prekini odmah. Ako te to loži, samo šalji.

7. Pazi na pozadinu i editiraj pametno.

Bez obzira je li htjela dobiti tvoj dick pic ili ne – pogledat će ju više od jednom. Baš kao i sa gledanjem filmova – na prvo gledanje se fokusiraš na bitno, a kasnije uočavaš detalje (i propuste). Isto je i sa dick picovima. Tako da – makni tu odjeću s poda (ili ju izreži s fotke). Ne želiš da u pozadini vidi fluffy roze papuče koje si ukrao vlastitoj majci – neće te shvatiti ozbiljno. U pozadini na TV-u je emitiranje saborske sjednice? Big no no. Pazi na svoj okoliš. A k tome – ne želiš da se po tvojoj okolini može ustvrditi da si to konkretno ti, ako fotke iscure.

Što se editiranja tiče – nemoj pretjerivati s filterima, ispast ćeš narcisoidan. Kada slikaš svoje spolne organe, trebaš ciljati na organski look (badum ts), bez puno dotjerivanja. Neki suptilni filter može nadoknaditi nedostatke tvoje kamere ili tvojih fotografskih sposobnosti, ali nemoj pretjerivati.

I jedan bonus savjet:

Jedan dick pic je dovoljan. Vjeruj nam. Ako želi vidjeti malo više, večera mora pasti.