Sexy

Nekoć učiteljica, a danas boksačica! Ispričala koji su najčudniji zahtjevi koje je dobila od fanova

bridges
bridges Youtube Screenshot / IG
\\folder\galerija Galerija bridges bridges Foto: Youtube Screenshot / IG https://www.instagram.com/ebanie_bridges https://www.instagram.com/ebanie_bridges Foto: Folder.hr https://www.instagram.com/p/Cj58dwoLygf/ https://www.instagram.com/p/Cj58dwoLygf/ Foto: Folder.hr +10 https://www.instagram.com/p/Cj5a72pjvuP/ Galerija
Australska boksačica Ebanie Bridges česta je tema u sportskim krugovima, ali i izvan njih. Svojim izgledom oduvijek je privlačila pozornost, pa čak i onda kada je bila nastavnica matematike. Sada kada je odlučila promijeniti karijeru i umjesto udaranja jedinica u imenik, udarati protivnice u ringu postala je popularnija nego ikad prije.

Na vaganja pred borbu redovito dolazi oskudno odjevena što vrlo često zna iritirati njezine protivnice, ali i ne samo njih. Protiv takvog nastupa usprotivio se i Khabib Nurmagomedov koji smatra kako ženama uopće nije mjesto u ringu, čak niti ring djeojkama, koje je nazvao najbeskorisnijim osobama u sportu. Nije mu Bridges ostala dužna rekavši kako je i sama bila ring djevojka te je u tome uživala jednako
koliko uživa i sada borbom u ringu.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Blonde Bomber 💣🇦🇺 (@ebanie_bridges)

Bridges osim boksa ima i dodatni način zarade – prodaju čarapa u kojim trenira. Nažalost, danas nije ništa čudno da će hardcore fanovi platiti ogromne svote novaca za tako nešto. No, u nedavnom intervjuu je otkrila da prodavanja korištenih čarapa niti izbliza nije najčudnija stvar koju su je fanovi tražili.

Naime, nju je kontaktirao jedan fan putem Instagrama koji je zatražio da ga ona tuče dok se on samozadovoljava. Nije tu kraj bizarnim zahtjevima, Bridges navodi kako je bilo onih koji stu htjeli kupiti njezinu vodu u kojoj se okupala, znoj pa čak i nokte.

Obzirom na zahtjeve koje dobiva od fanova i koliko zarađuje od prodaje čarapa pitanje je koliko dugo ćemo još gledati ovu IBF prvakinju u ringu.