Sexy

Ona je ozbiljan argument za tvrdnju da su odbojkašice najljepše sportašice

Kyla Simmons
Kyla Simmons Instagram screenshot
\\folder\galerija Galerija Kyla Simmons Kyla Simmons Foto: Instagram screenshot Kyla Simmons Kyla Simmons Foto: Instagram screenshot Kyla Simmons Kyla Simmons Foto: Instagram screenshot +13 Kyla Simmons Galerija

Kayla Simmons bivša je odbojkašica koja je svoju sportsku karijeru zamijenila onom Instagram modela i nije požalila. Sada sa 27 godina na terenu bi bila u najboljim godinama za sportske uspjehe, ali vrlo brzo je shvatila da od toga nema kruha. Danas se njezin Instagram profil bliži brojci od milijun pratitelja, a slike joj lajkaju najveće zvijezde sa sportske i pjevačke scene.

Iako su joj još u srednjoj školi govorili da treba izbrisati svoj profil jer nije dovoljno atraktivna te da se treba fokusirati na svoju odbojkašku karijeru Simmons je svima pokazala da nisu bili u pravu. Inače iz Floride, Simmons je igrala u prvoj odbojkaškoj ligi do svoje 24. godine.

Kada je shvatila da se od objavljivanja na Instagramu može živjeti bolje nego hvatanja servisa protivničkih igračica u potpunosti se tome posvetila i danas je jedna od najpraćenijih bivših sportašica u SAD-u.

Izvor fotografija: Instagram