Sexy

OnlyFans influencerica na prvom spoju od muškaraca zahtijeva da riješe test inteligencije

Candice Kloss naslovna
Candice Kloss naslovna Instagram Screenshot
\\folder\galerija Galerija Candice Kloss naslovna Candice Kloss naslovna Foto: Instagram Screenshot Candice Kloss 9 Candice Kloss 9 Foto: Folder.hr Candice Kloss 6 Candice Kloss 6 Foto: Folder.hr +8 Candice Kloss 10 Galerija
Ako nemaš natprosječno velik… kvocijent inteligencije – njoj to predstavlja red flag. Dealbreaker. Kraj priče. Ona nema vremena za prosječne muškarce.

Realno, nama je red flag osoba koja ovako kruto pristupa odnosima, ali hej – ona si očito to može priuštiti.

Njezino ime je Candice Kloss, ona je model na OnlyFansu, dolazi iz New Yorka, a na prvom spoju redovito traži od muškaraca da riješe test inteligencije. Ako ne prođu, ona ih više nikad ne želi vidjeti.

Sve fotografije su preuzete s Instagrama.

Ova djevojka je članica MENSA-e od svoje 17. godine s kvocijentom od 136, a kvocijent inteligencije joj je dovoljan da odluči hoće li biti drugog spoja. A što ako su muškarci u drugim brojevima manjkavi? Npr. broj dolara na računu ili centimetrima visine? Ili dužine? Ima li tu nekog dodatnog pravila za nju? Nemamo pojma, mi bismo u startu pobjegli.

Čak i ako prođeš test inteligencije na prvom spoju, morat ćeš pratiti svjetske aktualnosti i zabavljati ju svojim poznavanjem znanosti, financija i matematike. Dodala je i kako joj je emocionalna inteligencija jako važna – a mi se usudimo reći kako ne izgleda da ju ona baš posjeduje. Iako znamo jako malo o njoj.

Ova genijalka je odlučila odustati od faksa kako bi se posvetila svojoj karijeri na OnlyFansu. Ha dobro, jednom će i te pare prestati stizati jer je Internet poznat kao mjesto koje brzo nastavlja dalje i koje se brzo zasiti. Bez obzira na inteligenciju. #fuckneildegrassetyson