Sexy

OnlyFansu se pridružila i omiljena nam TV zvijezda 90-ih. Moglo bi im oboma koristiti

Carmen Electra naslovna
Carmen Electra naslovna Foto: Instagram

U devedesetima nije svatko mogao biti zvijezda. Morao si imati kakvu-takvu glazbenu, filmsku ili TV karijeru. Ponekad je bilo dovoljno da se fotkaš za reklamne kampanje ili za časopise. Danas je dovoljno imati mobitel neprestano u rukama i fotografirati se i editirati fotografije i video-sadržaje. Mi smo iz vremena tih rijetkih zvijezda. Neke od njih su nam definirale odrastanje, a među njima se definitivno nalazi i Carmen Electra, zvijezda sa stranica Playboyja i vrhunska plivačica u legendarnoj trash-seriji Baywatch kada nismo znali da je Baywatch trash. Još je i pjevala, ali nismo baš za to znali, Internet je bio slab u devedesetima.

Ta vremena su davno iza nas, što je vidljivo i po liniji koja spaja naše čelo i kosu. Čela je sve više, kose je sve manje. Carmen Electra je jedina konstanta, uopće ne izgleda kao da ima 50 godina koliko i ima.

Godine ju ne spriječavaju da testira nove stvari – odlučila se pridružiti OnlyFansu.

“Osjećala sam se kao da to trebam napraviti. Imam savršenu priliku biti vlastita šefica i ostvariti kreativnu viziju koju ću podijeliti s fanovima bez da mi itko govori što smijem, što ne smijem i što trebam sakriti.”

Svojim pretplatnicima je obećala intimnije interakcije, a neće morati ni sakrivati dijelove tijela emojijima kao što je to često slučaj na društvenim mrežama koje su lake na cenzuri.

Njezina popularnost je naglo skočila u 2020. godini nakon što se pojavila u sportskom megahitu The Last Dance o zadnjoj sezoni dinastije Bullsa gdje je govorila o braku s Dennisom Rodmanom.

Pornhub je tada objavio kako je nakon emitiranja epizode The Last Dancea u kojoj se Carmen pojavila, broj pretraga za njezinim imenom skočio na 1.7 milijuna dok je dotad prosjek bio na niskih 1500 pretraga.

Pop kultura je jaka kultura, mediji šire imena i neke zaboravljene face čine opet slavnima, a Carmen je jedna od zvijezda koja je od tog imala koristi. OnlyFans će također imati koristi jer bi Carmen na platformu mogla privući nove korisnike koji dosad nisu bili previše zainteresirani za uglavnom nepoznate, ali privlačne influencerice.

Sretno Carmen, plaćati još jednu pretplatu sigurno nećemo, ali želimo ti uspjeh u novim poslovnim vodama. Sigurni smo da će highlighti tvoje nove karijere pronaći put do nas.