Sexy

SJEĆATE LI SE NJE? Sada i bivša Charlieja Sheena ima OnlyFans, tjedan dana nakon njihove kćeri

Denise Richards naslovna
Denise Richards naslovna Youtube Screenshot / IG
\\folder\galerija Galerija Denise Richards naslovna Denise Richards naslovna Foto: Youtube Screenshot / IG Denise Richards 14 Denise Richards 14 Foto: Folder.hr Denise Richards 13 Denise Richards 13 Foto: Folder.hr +14 Denise Richards 12 Galerija

Prošlog tjedna smo pisali o Sami Sheen, kćeri Charlieja Sheena i Denise Richards koja je napunila 18 godina pa joj je jedna od prvih odluka bila otvaranje OnlyFans računa gdje će dijeliti “ekskluzivan sadržaj”.

Charlie i Denise su se prepucavali preko medija, a čini se da je Denise u potpunosti na strani svoje kćeri. I sama je odlučila otvoriti OnlyFans račun.

Izvori fotografija: Youtube/IG

51-godišnja glumica je na Instagramu najavila otvaranje OnlyFans računa. Još uvijek se ne zna kakav će sadržaj dijeliti, ali svojim pratiteljima će naplaćivati 25 dolara mjesečno kako bi mogli konzumirati njezin sadržaj. To je čak 5 dolara više od njezine kćeri. Zna se tko je mama u toj kući!

Denise je ranije komentirala na vlastitom Instagramu kako bi voljela imati samopouzdanje kao što ga Sami ima, a dodala je i kako joj je teško povjerovati da netko kao ona u tim godinama može zaraditi s par fotografija u bikiniju. Možda je otud sve krenulo.

Denise Richards nas očarava još od devedesetih. Prvi put smo ju vidjeli u Melrose Placeu (i ne znamo kako smo ju propustili uvrstiti u članak o TV ljepoticama iz devedesetih uz koje smo odrasli!), a kasnije je glumila u kultnom SF klasiku Starship Troopers. Vjerojatno je najzapamćenija po ulozi u erotskom trileru Wild Things gdje je glumila zajedno s Mattom Dillonom, Kevinom Baconom i Neve Campbell. Bili smo oduševljeni kada smo ju vidjeli kao nuklearnu fizičarku Christmas Jones u The World Is Not Enough, nastavku Jamesa Bonda s Pierceom Brosnanom u glavnoj ulozi. Nuklearna fizičarka je ostavila dojam na nas tinejdžere, odjevena u topić i vruće hlačice. I sada – u 51. godini je odlučila dodatno zaraditi i kontrolirati vlastiti narativ.

Aplaudiramo.