Sexy

Zvijezdi Baywatcha (54) rekli da je prestara za bikini, ona objavila još više izazovnih fotki

donna
donna Instagram Screenshot
\\folder\galerija Galerija donna donna Foto: Instagram Screenshot https://www.instagram.com/p/CgGM80mDOOY/ https://www.instagram.com/p/CgGM80mDOOY/ Foto: Folder.hr https://www.instagram.com/p/Cd01TdWtHhJ/ https://www.instagram.com/p/Cd01TdWtHhJ/ Foto: Folder.hr +7 https://www.instagram.com/p/Cdqgki5tWh-/ Galerija
Donna D’Erico, 54-godišnjakinja koja se proslavila ulogom u Baywatchu, suočila se s komentarima da je prestara za objavljivanje slika u bikiniju, prenosi Variety.

Njezina je reakcija bila najbolja moguća – nastavila je objavljivati slike u kupaćem kostimu.

U opisu videa na kojemu nosi rozi bikini, “zahvalila” je na prethodnim komentarima i izjavila da je svjesna kako nije savršena, ali da se unatoč tome osjeća jako dobro.

To nije prvi put da se bivši Playboy model suočio s komentarima iz mržnje. Odlučila je to napraviti na isti način – slikom u bikiniju.

Problem je nastao jer je 4. srpnja, na Dan nezavisnosti, objavila video u crveno-bijelo-plavom bikiniju. Komentari su išli u smjeru da je elegantnija od takvih poteza te da je prestara za bikini, ali i da je očajna.

Svojim je hejterima objasnila da može raditi što god poželi. Na svu sreću, nije izostalo potpore pravih fanova koji i dalje slave njezinu ljepotu, ali i način na koji rješava zlobne komentare.

Tko ima vremena soliti pamet prezgodnim ženama o tome što bi trebale, a što ne objavljivati na svojem instagramu? Mi sigurno ne, a pogotovo ne onima koje se blizu šezdesete drže poput Donne D’Erico. Svaka joj čast.