Viralno

Godine su samo broj: Tek mu je 55 godina, na -30 stupnjeva radio sklekove

55-godišnjak radi sklekove na -30
55-godišnjak radi sklekove na -30 Foto: YouTube screenshot
Znamo da osoblje obrane mora biti fizički sposobno i izdržljivo dok čuva granice svoje zemlje. Pokazujući izdržljivost i fizičku snagu jednog od svojih djelatnika, Indo-tibetanska granična policija (ITBP) podijelila je snimku vojnika koji radi više od šezdeset sklekova u Ladakhu.

U videu se vidi 55-godišnji zapovjednik ITBP-a Ratan Singh Sonal kako radi sklekove u snijegom prekrivenom području. Dok osoba koja snima video broji do 65, Sonal nastavlja raditi sklekove bez gubitka ravnoteže gledajući u kameru sa osmjehom.

Isječak koji je podijelio ITBP bio je pod naslovom „Sklekovi na ledenim visinama… Zapovjednik ITBP-a Ratan Singh Sonal (starost – 55 godina) radi više od 60 sklekova u jednom potezu na 5 kilometara visine pri temperaturi od -30 stupnjeva Celzija u Ladakhu“

Osoblje oružanih snaga zavrijedilo restec-puh Interneta nakon što podijelili videozapise koji naglašavaju nemoguće uvjete s kojima se svakodnevno susreću dok rade na visokim nadmorskim visinama. Wim Hof je dobio ozbiljnu konkurenciju!

via GIPHY