Viralno

Kako izgleda noćni stolić razvedenog čovjeka? Elon Musk pokazao, Internet ima mišljenje

musk stol i ć
musk stol i ć Foto: Youtube Screenshot / Twitter Elon Musk
Elon Musk se na svojoj platformi pohvalio svojim noćnim stolićem na kojem se nalazi nekoliko upitnih artikala. Mušketa iz vremena američkog građanskog rata, tibetansko zvono za meditaciju, replika pištolja iz igre Deus Ex napravljena 3-D printerom te nekoliko limenki Diet Cokea, kole bez šećera i kofeina.

Poznavajući ovog gospodina, moguće je da samo trola svoje sljedbenike, baš kao i ostatak svijeta. A možda je stvarno nekog htio impresionirati.

U komentaru se čak i našalio sa svojim prezimenom vezanim za ovu mušketu.

Različiti ljudi su šokirani različitim stvarima sa ove slike.

Nekog najviše pogađaju ove prazne limenke dijetne kole bez kofeina.

Dio populacije Twittera je triggered (namjerno smo ovo) pištoljima na stolu iako nije sigurno jesu li uopće funkcionalni.

Ovaj pištolj koji nije u izložbenoj kutiji je Diamondback 357 iz igre Deus Ex. Čak i ako nije funkcionalan, nije baš pohvalno promovirati neosigurano oružje uz vlastito uzglavlje.

Jedan od razloga iza Muskove akvizicije Twittera je vraćanje slobode govora korisnicima pa je moguće da ju on na ovaj način pokušava prakticirati, makar se samo i šalio.

Možda su nas najviše nasmijali komentari koji su isticali kako je ovaj noćni stolić baš onakav kakvog bi razveden i mizeran čovjek imao.

Bar recikliraj te limenke i pospremi pištolj pod jastuk!