Viralno

Kao da ne zna bolje: I Elon Musk se upleo u raspravu je li Tesla Hrvat ili Srbin

IDESH naslovna 1200×600 (4)
IDESH naslovna 1200×600 (4) Youtube Screenshot / Shutterstock
\\folder\galerija Galerija IDESH naslovna 1200×600 (4) IDESH naslovna 1200×600 (4) Foto: Youtube Screenshot / Shutterstock Komentari na Twitteru 3 Komentari na Twitteru 3 Foto: Folder.hr Komentari na Twitteru 2 Komentari na Twitteru 2 Foto: Folder.hr +6 Komentari na Twitteru 4 Galerija
Elon Musk radi čuda na Twitteru. Ruši cijene dionica, diže cijene dionica, ne možeš reći da nije utjecajan. Baš se izruguje ovoj simulaciji u kojoj svi živimo. To on vjeruje, mi nismo više toliko sigurni.

Na svom Twitter profilu je ničim izazvan komentirao kako je Nikola Tesla rođen u Hrvatskoj, a da su mu roditelji bili Srbi. Okej, reagirao je na prodaju električnih automobila u Hrvatskoj gdje Teslin Model 3 predvodi strujni čopor, ali je Muskov komentar iz vedra neba. Random “fun fact” koji je iščupao iz stražnjeg džepa. Moglo je i bez toga, ali možda je ciljano htio dići angažman na svom Twitter profilu.

Komentara je gotovo tisuću, lajkova preko 12 tisuća, hrvatski i srpski mediji bruje kao kada John Travolta u filmu progovori loš srpski jezik.

Neke od komentara možete pogledati u galeriji.