LOL

Mame bez dlake na jeziku: Djeca im pokušala podvaliti, njihove reakcije su urnebesne

Podvala
Podvala Foto: TikTok/Screenshot
Podvalili su mamama i prijateljima, njihove reakcije su pravo blago.

Društvenim mrežama kruži urnebesna kompilacija mama koje reagiraju na djevojke koje im se naizgled smiju u lice. Riječ je o podvali koju su na svojim roditeljima i prijateljima isprobali mnogi korisnici TikToka tako što ih snimaju dok ih naizgled predstavljaju osobama s kojima razgovaraju putem kamere.

Tajna je da zapravo ne predstavljaju roditelje i prijatelje nikome već im puštaju snimku dvije djevojke koje izgledaju kao da prasnu u smijeh kad vide mame ili prijatelje. Na ovu podvalu nasjele su brojne mame bez dlake na jeziku pa su neke odmah uzvratile uvredama poput: "Kuje, kome se vi to smijete?!".

Urnebesne reakcije mama i prijatelja na ovu podvalu prenosimo u nastavku pa provjerite biste li se usudili svojoj mami ovako podvaliti i bi li njezina reakcija uopće bila prigodna za javnost.

 

Želimo čuti tvoje mišljenje – posjeti rubriku "Ubaci u Folder" i odgovori na ovotjedno pitanje!

\\folder\vezani_članak Nespretni majstori Jao... Tko pije, a tko radi? Slike s gradilišta otkrile da postoje ozbiljni problemi među radnicima \\folder\vezani_članak Strah od paukova Jao... Toliko se boje paukova da su njihove burne reakcija nasmijale gledatelje diljem svijeta