Viralno

Najbolja stvar u McDonaldsu za sve ljubitelje kave. Evo kako ju možeš probati

mcaffogato
mcaffogato Foto: Folder.hr

“Često smo slušali o hackovima iz McDonaldsa, ali jedan nam je najbolji bez ikakve rasprave.

Ne znaš za šejk od kave? Sad ćeš saznati.”

To nam je bio prvi uvod u članak. Za*ebali smo. Mislili smo da smo njuške jer u šejk od vanilije ubacimo jedan espresso.

Prvo smo ovaj članak napisali jako važni jer znamo hakirati McDonaldsove narudžbe i uzeti nešto čega nema na meniju, ali smo onda na našem Facebooku dobili dojavu od čitateljice Višnje (hvala!) da je Coffee Shake Single Espresso Shot sada i službeno dostupan u McDonaldsu što nismo primijetili od ovog McWalk usputnog naručivanja među zamaskiranim ljudima. Sretni smo jer je službeno dostupan, malo smo tužni jer se izgubio taj “lifehack” trenutak zbog kojeg smo se osjećali bolje sa svojim “prosječni Jozo” životima.

A što je taj Coffee Shake Single Espresso Shot?

To ti je šejk od vanilije s jednom dozom espressa. Ima i Double Espresso Shot ako te treba jače dignut.

Nekoć su mu tepali da se zove McAffogato. Affogato je tradicionalna talijanska poslastica – sladoled preliven espressom, a istu stvar možeš složiti iz McDonaldsa i dobiješ McAffogato. Sada ne moraš slagati zbog ove novosti u ponudi.

affogato

Ako ga slučajno nema u tvom omiljenom McDonaldsu, Sve što trebaš je naručiti shake od vanilije i espresso. Hoćeš dupli ili singl – ovisi o tom koliko želiš kofeina u svojoj krvi.

Možeš probati ovo i sa njihovim sladoledima raznim – McFlurry, McSundae, kornet, štogod ti se sviđa, ali nama ova šejk kombinacija ubija.

Najbolji shake u povijesti McDonaldsa? Definitivno. Dobiješ i dozu šećera i dozu kofeina.