Viralno

Priznao da je kriv! Youtuber namjerno srušio zrakoplov zbog broja pregleda

Zrakoplov
Zrakoplov Foto: Youtube Screenshot
Trevor Daniel Jacob je 29-godišnji Youtuber koji je priznao krivnju nakon što je u studenom 2021. godine namjerno srušio zrakoplov s jednim ciljem — kako bi mu broj pregleda eksplodirao čak i više od zrakoplova.

Instalirao je kamere u zrakoplov prije polijetanja, a uz padobran je imao i selfie štap (već za ovo zaslužuje zatvor!) kako bi snimio izbacivanje iz zrakoplova te vlastito sigurno slijetanje na tlo.

Gizmodo prenosi kako je Jacob uploadao 12-minutni video na Youtube koji je skupio preko tri milijuna pregleda. Dijelimo ga ispod, pogledajte ako baš morate, ali uzmite u obzir da time poklanjate jedan pregled više liku koji je skočio iz aviona sa selfie štapom.

Smatra se da je ometao istragu jer se helikopterom vratio na mjesto nesreće te je dijelove uništenog zrakoplova kroz nekoliko dana bacao u smeće oko zrakoplovne luke. Naravno, nije to jedino, bilo je još muljanja u cijeloj situaciji. I kako da onda itko vjeruje Youtuberima?

Pilotska licenca mu je povučena još prošlog travnja, a zbog uništenja zrakoplova te ometanja savezne istrage bi mogao dobiti i do 20 godina u saveznom zatvoru. Još se ne zna kada će mu se izreći kazna.