Viralno

Što k-pop senzacija BTS, McDonalds i Among Us imaju zajedničko? McNugget prodan za 100 tisuća dolara!

among us bts mcdonalds
among us bts mcdonalds Foto: eBay/Youtube
Internet je poludio kada je najavljen poseban meni u McDonaldsu u suradnji s k-pop senzacijom BTS. BTS Artist meal se sastoji od 10 komada Chicken McNuggetsa, srednjih krumpirića, srednje kole, sweet chilli i cajun umaka. Ako nas pitaš, ništa posebno.

BTS su jedni od najvećih izvođača današnjice i dokaz globalnom rastu k-popa pa interes ne čudi, ali smo ostali zapanjeni kada je netko u svojoj narudžbi našao Chicken McNugget oblikovan kao lik iz igre Among Us i stavio ga na eBay.

Aukcija je počela cijenom od 0.99 dolara, a McNugget je napokon prodan za 99 997 dolara. Tri dolara manje od 100 tisuća u naslovu. Ograničeni smo brojem znakova, oprostit ćete nam ova tri dolara, ali uz shipping – cijena je i veća od 100 hiljki.

Ovaj McNugget će biti poslan pobjedniku aukcije zamrznut i vakuumiran kako bi se “sačuvala svježina”.

Ne znamo što se događa sa svijetom, ali ovo nas pomalo plaši. Ne, ovo nije McNugget koji je ispao iz usta nekom od članova BTS-a, ovo je običan McNugget koji je igrom slučaja ispao u obliku lika iz Among Us. Ne znamo što misliti.

Ova aukcija je završila, a na eBayu se pojavio još jedan McNugget uobličen u Among Us lika. Nova aukcija u ovom trenutku stoji na 10 450 eura, a do kraja aukcije je 5 dana. Pa ako želite ovaj McNugget – požurite.