Viralno

Stranci nisu htjeli da im TikTokerica plati namirnice, rasplakala se

tik tok shopping
tik tok shopping Foto: Tik Tok Screenshot
Ova TikTokerica se probudila jednog dana s odličnom idejom — platiti nekom namirnice u trgovini. I to sve dok snima mobitelom.

Njezino ime je Amelia Goldsmith, TikTokerica je i osobna trenerica, a mislila je kako treba napraviti dobro djelo da si uljepša sredinu tjedna. Kupcima u londonskoj trgovini Sainsbury je namjeravala platiti sve što su imali u kolicima, ali su je svi odbili. Pogledajte kratki video ispod:

@millyg_fit in hindsight i can see why people can react differently to this, but my intentions were purely to brighten up someones day💕 i’m still super happy with what I ended up doing and i’ll do more of it for sure #storytime #vlog #makesomeonesday #foodshop ♬ Dandelions Ruth B – CIMON PAWRET

Ameila se osjećala osramoćeno i neugodno, ali je svejedno kupila tjesteninu i umake te ih donirala. Na kraju se i rasplakala. Ovo iskustvo joj je bilo preintenzivno. Ne možemo ju ni kriviti kada smo sa svih strana bombardirani „feel good” videima gdje netko nekom nešto plaća i svi su sretni. Ili još bolje — osoba koja snima video glumi da nešto ne može priuštiti pa kad im slučajni prolaznici pomognu, TikTokeri im daju svežanj novčanica (ili Youtuberi ili Myspaceri, ma kužite).

Jedan od komentara je pogodio u sridu.

„Osjećam se kako dijeljenje dobrih djela online više služi tvom egu nego drugim ljudima. Svaka čast što si donirala hranu.”

Ono što mi možemo pohvaliti je upload nastalog videa usprkos propalim pokušajima. Nije ga morala objaviti.