Jao...

''Ti si bolesna u glavu'': Saznala da je suprug čestitao rođendan drugoj ženi pa napravila spektakl od toga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Njuškala je mužu po mobitelu i spremila mu iznenađenje zbog suludog razloga.

Društvenim mrežama širi se snimka reakcije supruge koja je otkrila da se njezin muž drznuo čestitati rođendan drugoj ženi... na Facebooku. Njegova supruga ne podnosi tu ženu pa je spremila iznenađenje za cijelu obitelj.

Na snimci koju možete pogledati u nastavku jedna od kćeri snimila je tobože iznenađenje koje im je spremila majka. Ljubomorna majka pripremila je tortu, a onda pred mužem i tri kćeri izjavila da je to rođendanska torta za ženu kojoj je njezin suprug čestitao rođendan na Facebooku, što je otkrila dok je njuškala po njegovu mobitelu.

Zatim je natjerala cijelu obitelj da pjeva ''Sretan rođendan'', u čemu su mlađe kćeri oduševljeno sudjelovale, dok starija kći i suprug nisu mogli vjerovati što se događa pred njihovim očima. Kći je u jednom trenutku prokomentirala da je mislila da će mama najaviti trudnoću ili nešto slično kad je izvadila tortu, a suprug je smogao prokomentirati samo da mu je žena bolesna u glavu.

Do kakvih sve poteza može dovesti ljubomora zbog rođendanske čestitke preko Facebooka, svakako provjerite u nastavku kako se i sami ne biste opekli i završili u ovakvoj vezi.