Što kažete?

"Trebala sam se zaustaviti!" Djevojka se pokušala sama ošišati, snimka postala hit na TikToku

Prije i nakon šišanja
Prije i nakon šišanja Foto: TikTok/Screenshot
Dohvatila je škare i mobitel te snimila video koji je postao hit na TikToku.

Djevojka Emilia na TikToku je objavila snimku na kojoj je zabilježila pokušaj samostalnog šišanja, a njezina objava skupila je više od milijun pregleda. Emilia je odlučila skratiti dugu, crvenu kosu, a na pola snimke je već zaključila da se tada trebala zaustaviti.

No, Emilia je nastavila kratiti kosu dok nije došla do neke verzije francuskog boba te se napokon uspjela zaustaviti. Iako isprva nije bila zadovoljna frizurom, korisnici TikToka zasuli su je komplimentima, a objavila je i dodatne snimke u kojoj pokazuje da je uspjela napraviti frizuru kojem je zadovoljna.

Neki korisnici pohvalili su njezinu frizuru jer joj kratka kosa bolje ističe lice, dok su joj drugi savjetovali da drugi put koristi škare za kosu. U nastavku možete pogledati viralni hit pa sami procijenite sviđa li vam se više duga kosa ili nova frizura.

 

@emiliaburnie Is it french #hairfail #bradmondohelpme ♬ original sound - SpongeBob background music
@emiliaburnie

Ok i love it now thank you to all the girls and gays being so nice to me. 1. shoutout to the people who cant tell the difference between craft and kitchen scissors. 2. Yes i know i should have wet my hair first im mentally ill

♬ Good Luck Babe - relatetomusic
@emiliaburnie

I will always love my old hair but this just geels right

♬ Trees and Flowers by Strawberry Switchblade - Angela ★

Želimo čuti tvoje mišljenje – posjeti rubriku "Ubaci u Folder" i odgovori na ovotjedno pitanje!

\\folder\vezani_članak Nezgoda na plaži Kakav napad… Snimanje na plaži završilo kaosom, ovakav rasplet nikako nije očekivala \\folder\vezani_članak Udomili životinje Kakva promjena! Udomili životinje i spasili im život, prizori dirnuli ljubitelje životinja do suza