Čovječe...

Brutalan potez: Kontrolor zgrabio mladića i zabio ga u tlo, policija istražuje slučaj

Kontrolor zgrabio mladića
Kontrolor zgrabio mladića Foto: Reddit/Screenshot
Kontrolor je izveo potez na mladiću zbog kojeg ga neki hvale, a drugi kude.

Društvenim mrežama kruži snimka željezničke postaje Hoorn u Nizozemskoj na kojoj je zabilježen obračun između kontrolora i 21-godišnjeg mladića koji je navodno odbio kupiti kartu i fizički nasrnuo na drugog kontrolora.

Na snimci nije zabilježen navodni prethodni obračun, već samo tučnjava koja je uslijedila nakon njega, a u kojoj poveći kontrolor dominira nad bespomoćnim 21-godišnjakom. Sa snimke nije posve jasno pokušava li mladić jednostavno pobjeći ili se želi obračunati s kontrolorom, no ishod je jasan.

Nakon nekoliko trenutaka navlačenja i udaranja šakama, kontrolor je zgrabio mladića i hrvačkim potezom ga zabio u tlo, pa je ovaj ostao ležati, vjerojatno bez daha. Policija istražuje slučaj, a iz prijevozničkog poduzeća već su poručili da ne odobravaju ovakvo prekomjerno korištenje sile.

Reakcije na društvenim mrežama podijeljene su pa neki pozdravljaju ovakvu ''brzu ruku pravde'', iako još nije poznato što je mladić točno napravio, dok drugi ne bi željeli vidjeti svoje dijete na njegovu mjestu u slučaju da bude uhvaćen bez karte.

Snimku koja je podigla prašinu na društvenim mrežama pogledajte u nastavku, pa provjerite kako vam se čini ovakva primjena sile u javnom prijevozu.