Za dlaku!

Izvukli ga iz automobila trenutak prije eksplozije, sekunde su ga dijelile od sigurne smrti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uspjeli su izvući žrtvu iz zapaljenog automobila trenutak prije eksplozije.

Društvenim mrežama kruži snimka iz Austina (SAD) na kojoj je zabilježen trenutak u kojem su policajci Chandler Carrera i Eddie Pineda izvukli žrtvu iz gorućeg automobila trenutak prije nego što je automobil eksplodirao.

Na snimci koju je zabilježila slučajna prolaznica vidljive su dvije eksplozije, jedna zbog koje je snimateljica izgubila ravnotežu i druga koja je potpuno uništila automobil. Prema izjavama svjedoka, vozač je doživio napadaj za volanom i stao na gas dok je automobil bio parkiran.

Motor automobila počeo se dimiti te se uskoro zapalio, a prije nego što su na mjesto nesreće stigli vatrogasci, dva policajca pokušala su izvući žrtvu iz automobila. Policajci su uspjeli razbiti prozor i izvući žrtvu trenutak prije eksplozije zbog koje je cijeli automobil progutala vatra.

Žrtva je završila u bolnici u teškom stanju zbog udisanja dima, no zahvaljujući brzoj reakciji hrabrih policajaca najgori je ishod izbjegnut. Snimku cijele akcije spašavanja koju je zabilježila slučajna prolaznica, a na društvenim mrežama podijelili vatrogasci, možete pogledati u nastavku.