Poruka na automobilu
Poruka na automobilu Foto: Facebook

Dobrotvor odlučio ispraviti nepravdu pa samo dodatno zakomplicirao situaciju?


Ostavljanje poruka na parkiranim automobilima nakon nezgode svojevrsna je tradicija među kulturnim vozačima, no mnogi vozači više se i ne obaziru na tuđu imovinu pa ili ostave poruku s lažnim brojem telefona ili je ne ostave uopće.

Vezani članci Fail Ceste su pune kaotičnih prizora, nevjerojatno tko sve ima vozačku Slika nije dostupna Dosjetio se kako jednostavno skinuti snijeg s krova, no brzo shvatio da je metoda možda predobra

Jedan slučajni prolaznik odlučio je ispraviti takvu nepravdu kad je vidio da je vozač Mercedesa udario parkirani automobil i produžio. Prolaznik je odlučio ostaviti poruku pisanjem markerom po automobilu, u blizini oštećenog dijela karoserije.

Na automobilu je ispisao registraciju automobila, uz riječi: ''A klasa Mercedes te udarila. Vidio sam pa napisao.'' Je li veću štetu na kraju prouzročila ogrebotina ili marker, teško je reći na prvi pogled, no fotografiju objavljenu na stranici ''Prometne zgode i nezgode'' možete pogledati u nastavku.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju