Poziranje pored ceste
Poziranje pored ceste Foto: Reddit

Fotografija iz Slovenije izazvala je brojne osude, provjerite slažete li se s njima.


Na Redditu je objavljena slika snimljena na prometnici u Sloveniji na kojoj je automobil parkiran u traci za nuždu s otvorenim vratima, dok mladić i djevojka snimaju fotografiju u snijegu. Korisnike Reddita najviše je zasmetalo što je automobil ostavljen s otvorenim vratima koja bi mogla izazvati prometnu nesreću.

Vezani članci Srna nasred ceste Iznenađenje usred noći: Spazio mladunče nasred ceste, a onda je u pomoć priskočila majka Mećava Iskoristio mećavu kako bi jurio po zaleđenoj cesti pa se iznenadio rezultatom

No, tu su i oni koji su osudili dvojac već i zbog same potrebe da se fotografiraju pa su prozvali mlade, društvene mreže, influencere i slične faktore koji su doprinijeli ovom ''skandaloznom prizoru''.

''Već vidim natpis na autocesti: 'Ne influenciraj nego vozi!'', ''Sad samo čekamo koja će influencerica objaviti ovu fotografiju'', ''Društvene mreže su rak'', ''Više na mojem OnlyFans profilu'', ''I to u najpraljavijem mogućem snijegu lol'', samo su neki od komentara na fotografiju.

Čini li se i vama ova fotografija kao nešto za osudu ili vidite jednostavno dvoje mladih koji konačno ima priliku uživati u snijegu, provjerite u nastavku.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju