Alfa Romeo u rupi
Alfa Romeo u rupi Foto: Prometne zgode i nezgode/Facebook

Autom zapeo u rupi na cesti, a komentari gledatelja su podijeljeni.


Na stranici ''Prometne zgode i nezgode'' objavljena je fotografija iz Solina na kojoj je snimljen Alfa Romeo zaglavljen u rupi na cesti. Uz cestu u koju je propao automobil stoji natpis ''A je to'', što je naziv crtića o dva nespretnjakovića koji stalno upadaju u nevolje.

Vezani članci Fail ''Nije imao gdje zavezati'': Pokušao izvući auto iz blata pa usosio i sebe Slika nije dostupna Dosjetio se kako jednostavno skinuti snijeg s krova, no brzo shvatio da je metoda možda predobra

Kombinacija nezgode i natpisa nasmijala je mnoge, no tu su i oni koji su u cijeloj situaciji vidjeli samo tragediju. Pa tako jedni pišu: ''Ovo se dogodi kad zaobiđeš znak da je zatvorena cesta'', ''Alfa u prirodnom okruženju'', ''Zaželio se popravka kad je vidio rupu pa je odmah mislio da ide barem ulje promijeniti'', ''Taman se pogodilo sve''.

Oni kojima nije bilo do smijeha pisali su: ''Nije kriv vozač, nego izvođač radova. Postavili znakove, bura ih bacila i otpuhala 100 metara dalje i po onoj kiši i nevremenu kanal se nije ni vidio jer je bio cijeli pod vodom. E sad neka čovjeku netko od odgovornih nadoknadi štetu. Cijeli dan još nitko nije došao te znakove vratiti, nego ih ima po cijelom kvartu'', ''Ovako je neki pješak ili dijete moglo upasti. Gdje je ograda?'' Vidite li vi u ovom prizoru komediju ili tragediju, svakako provjerite u nastavku.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju