Hvatanje štakora
Hvatanje štakora Foto: Reddit/Screenshot

Hvatale su štakora u kuhinji, no nisu bile spremne za ovakav rasplet.


Hvatanje glodavaca po kući redovito je puno iznenađenja, a to su shvatile i junakinje videa koji je postao hit na društvenim mrežama. U videu je zabilježen pokušaj hvatanja štakora koji se sakrio u kuhinji, a iako je snimka puna iznenađenja, nitko nije očekivao takav rasplet.

Vezani članci Vlasnica i mačka Pokušala prestrašiti mačku pa dobila upravo ono što je zaslužila Medvjed Obračun između psa i medvjeda postao hit na internetu, pogledajte hrabrog psića na djelu

Jedna žena bila je oboružana posudom za hvatanje štakora, a druga štapom kojim je pokušala protjerati glodavca iz ormara. Kad je štakor napokon izjurio iz ormara, žena s posudom se prestrašila, skočila i ispustila posudu, koja je pukim slučajem poklopila štakora.

Nakon šoka uslijedio je trenutak olakšanja jer su žene pomislile da su uhvatile napast, no uslijedilo je još jedno iznenađenje koje možete pogledati u nastavku.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju