Napad mačke
Napad mačke Foto: Reddit/Screenshot

Nepoznatim mačkama ne treba vjerovati, a čak i one poznate mogu vas napasti.


Unatoč tome što vlasnici mačaka već godinama pokušavaju uvjeriti cijeli svijet da mačke nisu utvare iz dubine bezdana već umiljate životinje idealne za kućne ljubimce, mačke povremeno zaborave da svi imaju kamere pa pokažu svoje pravo lice.

Vezani članci Klopke za mačke - 19 Napravili savršene klopke za mačke, čak ni lavovi im ne mogu odoljeti Mačke trolovi (Foto: brightside.me) Mačke su najveći trolovi ili oličenje zla, rade li i vama ovakve stvari?

Jednu takvu mačku snimila je žena koja je šetala parkom kad joj se približila naizgled umiljata mačka. Žena je ispružila ruku, a mačka se protegla po njoj, a onda stisnula i uz njezinu nogu no tad je počela mjaukati i gristi ženu.

Ubrzo ju je uhvatila i kandžama te naizmjenično počela gristi i grepsti njezine noge dok žena nekako nije uspjela pobjeći. Snimku je objavila na društvenim mrežama, a ubrzo se pojavila i snimka vlasnika mačaka kojeg je mačka napala u vlastitom domu.

Spremaju li mačke neku ofenzivu ili su ovo samo izolirani slučajevi, svakako pogledajte u pomalo jezivim snimkama mačaka koje napadaju ljude.

 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju