Sudar u Perthu (Foto: Screenshot/YouTube)
Sudar u Perthu (Foto: Screenshot/YouTube) Foto: Screenshot/YouTube

Snimka na kojoj se automobili sudare pri pokušaju parkiranja izazvala je velike polemike.


Snimka nezgode zabilježene na parkiralištu u Perthu (Australija) ovih je dana podijelila internet poput glasovite plave/zlatne haljine i Yanny/Laurel. Na snimci se vide dva automobila, od kojih jedan napušta školsko parkiralište, a drugi se parkira.

Vezani članci Voda Prirodni fenomen ostavio ga bez riječi, voda je izgledala zaleđeno dok je nije dodirnuo Sudar Ni senzori mu ne pomažu: Udario sve što mu se našlo na putu dok je izlazio s parkinga, kako je to moguće?

Na internetu se povela žestoka rasprava koji vozač je zapravo krivac, bijeli koji izlazi s parkirališta ili tamni koji se parkira. Snimka je objavljena na stranici ''Perth's worst drivers'' (Najgori vozači Pertha), a snimio ju je nekadašnji vatrogasac koji je doveo dijete u školu. I dok su neki odlučni da je kriva vozačica u bijelom Fordu jer je autom izlazila preko susjedne parkirne linije, drugi smatraju da je tamno vozilo jednostavno trebalo parkirati na jedno mjesto dalje.

Neki su u komentarima pokušali biti diplomati pa smatraju da svi snose krivnju jer su "parkirali kao klaunovi", a tu su i oni koji su primijetili da je za volanom bijelog automobila žena, pa su uvjereni da je kriva "njezina loša orijentacija u prostoru". Snimku koja je podijelila korisnike društvenih mreža možete pogledati u nastavku, pa sami prosudite tko je pravi krivac za prometnu nezgodu.

 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju