Pješački prijelaz
Pješački prijelaz Foto: Facebook/Screenshot

Vozač je stao školarcu, a onda ga je dočekalo iznenađenje.


Društvenim mrežama kruži snimka vozača koji je stao na pješačkom prijelazu kako bi propustio dijete s ruksakom, no dijete se nije micalo. Vozač mu je doviknuo neka prijeđe cestu, a kad se dijete nije pokrenulo, vozač je nastavio polako prema zebri i shvatio da je ''dijete'' zapravo slika djeteta.

Vezani članci Rulja Pijani vozač kamiona zabio se u automobile i pokušao pobjeći, ali ga je zaskočila rulja Slika nije dostupna Uznemirujuća snimka: Projurio preko zebre kao muha bez glave, sva sreća da nitko nije stradao

Kako je funkcija ovog školarca usporiti vozače, čini se da je odlično obavila posao te usput nasmijala brojne korisnike društvenih mreža i izazvao šarolike komentare.

''Gospe mi, ovo je Davor Filipović kad je studirao u SAD'', ''Uvijek je dobro znati da vozač kamiona ima dobar vid'', ''Baš divno... i danas sutra kad svi naviknu pa prestanu usporavat, a izađe stvarno dijete, pitat će se zašto'', '' Kako lijepo psuje na dijete – seljačina'', ''Puhat na hladno, tako treba'', samo su neki od komentara na video koji možete pogledati u nastavku.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju