Nezgoda (Foto: Screenshot/Facebook)
Nezgoda (Foto: Screenshot/Facebook) Foto: Screenshot/Facebook

Dijete je ispalo sa stražnjeg sjedala dok je automobil skretao, a roditelji to nisu ni primijetili.


Na društvenim mrežama osvanula je snimka iz Minnesote (SAD) na kojoj je zabilježen trenutak u kojem je iz automobila ispalo dijete u sjedalici. Na snimci se vidi automobil kojem su se u zavoju otvorila stražnja vrata, a kroz njih je ispala djevojčica u sjedalici.

Vezani članci Razbijeni retrovizor Razbio retrovizor i pobjegao, ali vlasnicu je ipak dočekala poruka Savršeno parkiranje Konačno prizor savršenog parkiranja, samo nadljudski talent može se ovako uvući u crte

Vozač koji je sve snimio kamerom odmah je zaustavio svoj automobil i priskočio u pomoć djetetu koje je ležalo na cesti, a ubrzo su se zaustavili i ostali vozači. Dijete su na kraju sklonili na sigurno i pričekali policiju i hitnu pomoć.

Roditelji isprva nisu ni shvatili da im je iz automobila ispala kći pa su se po nju vratili tek 20 minuta kasnije. Iako je policija predložila podizanje optužnice za ugrožavanje djeteta zbog nemarnog vezanja sjedalice, očevici kažu da dijete nije pretrpjelo ozljede te je na kraju pušteno s roditeljima bez dodatnih postupaka protiv njih.

Uznemirujuću snimku od koje se ledi krv u žilama možete pogledati u nastavku, ali olakotna je okolnost što je priča završila bez kobnih posljedica.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju