Sve za smijeh

''Odlično podnosim bol, što ako video ne bude smiješan?'': Gorko požalio samouvjerenost prije depilacije

David Nipplestar (Foto: Screenshot/YouTube)
David Nipplestar (Foto: Screenshot/YouTube) Foto: Screenshot/YouTube
Neki ljudi spremni su izložiti se velikoj boli samo kako bi nasmijali druge.

David Nipplestar voli nasmijavati ljude, a tome je posvetio svoje profile na YouTubeu, Facebooku i Instagramu, koje je čak i nazvao ''Helpful Laughter'' (Smijeh koji pomaže). U želji da nasmije ljude otišao je i na depilaciju prsa, nadajući se da će njegova reakcija popraviti dan ljudima.

Nadao se da će doživjeti veliku bol, pa da će iz njegova videa zadovoljstvo izvući žene koje redovito odlaze na depilaciju. No neposredno prije zakazanog termina uhvatila ga je panika. Ne zato što se bojao nepodnošljive boli, već zato što nije želio da video ispadne loš. ''Imam veliku toleranciju na bol, što ako video ne bude smiješan?'' pitao se David.

Njegove brige pokazale su se potpuno neosnovanima jer video koji je na koncu nastao sada nasmijava ljude diljem svijeta. Glavni razlog uspješnosti videa jest to što su reakcije na bol iznenadile čak i njega, pa je u jednom trenutku ustao sa stola, spreman odustati od cijelog podviga.

Njegovi krikovi odjekivali su salonom i neprestano je ponavljao kako ne može vjerovati da istu torturu žene prolaze čak i na intimnim dijelovima tijela, a u jednom je trenutku uzviknuo da više ne zna tko je.

Ipak, patnju su mu olakšala nasmiješena lica zaposlenica koje su silno uživale u njegovoj boli. Ako i vama treba doza smijeha, čarobne moći bolne depilacije možete pogledati u nastavku.