TikTok
TikTok Foto: nordskovmedia.dk

Mladić i djevojka odlučili su isprobati izazov s TikToka, a snimka se proširila društvenim mrežama.


Društvene mreže pune su izazova koje često pozivaju mlade na riskantno ponašanje, no tu si i izazovi koji izgledaju naizgled benigno, ali mogu dovesti do materijalne štete, ozljeda i urnebesnih videa. Jedan takav video na različitim je društvenim mrežama pogledalo više od 30 milijuna ljudi jer je na njemu snimljen neuspjeli pokušaj izazova koji je završio masnicom i materijalnom štetom.

Vezani članci Tata i kći "Ubodi me vilicom": Tata postavio kćeri izazov, rezultat oduševio gledatelje Fail Školska godina nije počela bajno, vidi se da je mnogima nedostajalo fizičke aktivnosti

U videu su snimljeni mladić i djevojka koji pokušavaju izbjeći kvadrat koji ima zadaje kamera. Dvojac skače, sagiba se i na sve ostale načine pokušava izbjeći kadar pa mladić u jednom trenutku zaboravi da se nalazi u sobi sa stropom.

Njegov skok prouzročio je štetu na stropu, a kako je kamera nastavila snimati, prizori su postajali sve smješniji i smješniji. Zašto se milijuni ne mogu prestati smijati ovoj nezgodi, pogledajte u nastavku.

 

@oeee_anna #DesafioDaFotoCortada #fy #publicidade ♬ som original - niv !!
Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju