S čekićem na plažu
S čekićem na plažu Foto: Instagram/Screenshot

Ponio je čekić na plažu i izazvao raspravu, kako vam se čini njegova metoda?


Snimka s plaže u Sutomoru u Crnoj Gori postala je hit na društvenim mrežama jer je na njoj zabilježen muškarac koji koristi čekić kako bi pokušao postaviti suncobran u pijesku. Iznajmljivanje ležaljki i suncobrana može biti skupo, a na nekim plažama nije dostupno, no umjesto da sa suncobranom nosi i spremnik za vodu, koji je obično efikasan u držanju suncobrana, a može se jednostavno napuniti u moru, jedan je turist na plažu odlučio ponijeti čekić.

Poruka na automobilu Česi zbog nepropisnog parkiranja dobili ružnu poruku, mnogi se slažu da je pretjerana Turisti na Baliju Njima pijani turisti ne zadaju probleme, umjesto ležećih policajaca imaju ležeće pijance

Snimka je zabavila mnoge i izazvala brojne komentare. Neki su mu sugerirali da je umjesto čekića mogao jednostavno iskoristiti jedan od povećih kamena koji su ga okruživali, drugi su primijetili da na ovaj način samo gura gornji dio drške suncobrana u donji, a tu su nebrojene sugestije kako uspješnije postaviti suncobran na plaži bez buke i čekića.

Njegov pokušaj zabijanja suncobrana u pijesak postao je hit u regiji, a snimku koja je nasmijala mnoge možete pogledati u nastavku.

 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju