Tankanje tesle
Tankanje tesle Foto: YouTube/Screenshot

Pokušao je natankati Teslu, dugo mu je trebalo da shvati što nije u redu...


Društvenim mrežama kruži snimka na kojoj je ovjekovječen pokušaj muškarca da natanka Teslu na benzinskoj pumpi. Njegov neuspjeli pokušaj snimila je grupa prijatelja iz automobila iza njega, a iako se grupa dobro nasmijala, cijelo vrijeme se pitala treba li mu reći što radi naopako. Na kraju su se ipak odlučili za snimanje i smijanje.

Vezani članci Fail U slast! Pravili se važni u kuhinji pa samo napravili nered i obrukali se pred svima Fail Glupost boli: Snimala se kako se penje po stupiću, a ubrzo su uslijedile i rendgenske snimke...

Muškarac sa snimke prvo je otvorio otvor za punjenje automobile, a kada je vidio da crijevo ne može ući u otvor, pokušao je pronaći rješenje u prtljažniku. Nakon to ga je uslijedilo istraživanje motora, a napokon i guglanje.

Njegova nedoumica trajala je više od tri minute, a iako je nekoliko prolaznika bacilo zbunjeni pogled, na kraju se pokazalo da je Google pouzdaniji od stranaca. Snimku njegove pustolovine možete pogledati u nastavku.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju