Uhvaćeni na djelu
Uhvaćeni na djelu Foto: Twitter/Screenshot

Par se zaigrao na letu do Ibize, no nije bio dovoljno suptilan.


Društvenim mrežama proširila se snimka para koji je na letu do Ibize odlučio ranije započeti zabavu i malo se provesti u toaletu. Putnicima je vrlo brzo postalo jasno da muškarac i žena koji su zajedno otišli u toalet ne pišu sonete pa su počeli skandirati.

  Izazovne objave Neodoljive! Izazovnim objavama dovele publiku do ekstaze, zavirite u vruću galeriju Pogled iz vlaka Optička varka izbezumila gledatelje, kojom brzinom se zapravo kreće vlak?

Kako se par nije stišavao, pažnja svih putnika i članova osoblja bila je usmjerena prema toaletu, a putnici su na kraju nagovorili člana osoblja da otvori vrata. Nakon nešto oklijevanja i vjerojatno više predigre nego si je to priuštio par, član osoblja otvorio je vrata i svi putnici ugledali su par u akciji.

Neki putnicu su opsovali od šoka, neki su podigli svoje čaše s alkoholnim pićima, a tu su i oni koji su glasno bodrili par. Po slijetanju u Ibizu, policija je dočekala zrakoplov no još nije poznato je li par uhićen i koja je kazna. Snimku iz zrakoplova na kojoj je par uhvaćen na djelu možete pogledati u nastavku.

 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju