I to se događa

Snimila kako daje otkaz i postala hit, roditelji su sigurno jako ponosni na nju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djevojka je odlučila dati otkaz zbog šefova ponašanja, pa je postala hit na internetu.

Maria Kukulak objavila je video u kojem objašnjava da se sprema dati otkaz jer je nezadovoljna načinom na koji je šef tretira. U kratkom videu objasnila je da voli svoj posao i kolege, ali da je zbog šefa bila prisiljena naći novi posao.

Zbog toga je odlučila obaviti svoj posao do kraja kako kolege ne bi imali dodatnog posla, a onda dati otkaz u restoranu brze hrane i iskočiti kroz prozor za posluživanje. Šef je samo dodatno učvrstio njezinu odlučnost kada joj je pred mušterijama rekao da za nju nema nade.

Djevojka je svoju odluku na kraju i sprovela u djelo, a snimku je u samo nekoliko dana već pogledalo više od deset milijuna ljudi. Među komentarima su se našli mnogi koji su joj čestitali na hrabrosti, ali i oni koji su čestitali njezinim roditeljima jer je prije davanja otkaza osigurala drugi posao, otkazom nije usosila kolege, a sve je izvela na šašav, ali pristojan način.

Mislite li da njezini roditelji imaju razloga biti ponosni, svakako provjerite u snimci koja je postala hit na društvenim mrežama.

 

@mariakukulak

My manager said I’m a lost cause today.. prove him wrong by me going viral😉 fyp foryoupage

♬ original sound - mariakukulak