Teslin autopilot
Teslin autopilot Foto: YouTube/Screenshot

Vozač je iskusio nezgodnu komplikaciju na samovozećoj Tesli.


Društvenim mrežama kruži snimka vozača koji je kupio pretplatu za samovozeću Teslu i odlučio je isprobati u prometu pa je naišao na zanimljiv problem. Naime, program prepoznaje žutu mjesečinu kao žuto svjetlo na semaforu pa automobil stalno usporava.

Vezani članci Tehnologija prošlosti Sjećate li se ovih tehnologija iz davnina? Neke će vam izazvati nostalgiju, druge ćete morati objašnjavati djeci Tesla i kočija Kad Tesla naiđe na kočiju: Kočija potpuno zbunila računalo u autu, putnici su samo gledali u nevjerici

Vozač se našao u zanimljivoj situaciji kad se kretao prema mjesečini, a njegov se automobil ponašao kao da se nalazi ispred žutog svjetla na semaforu. Ta situacija bila bi dodatno zbunjujuća za vozača da sve nije bilo vizualizirano na zaslonu.

Snimku koju je vozač Tesle podijelio na društvenim mrežama, a koja je nasmijala i zbunila ljubitelje tehnologije, ali i potpune laike, svakako pogledajte u nastavku.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju