Svirepi lopovi

Bivša Playboyeva zečica ostala bez najvećeg zeca na svijetu pa nudi novčanu nagradu poštenom nalazniku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ostala je bez dragocjenog zeca pa nudi veliku nagradu poštenom nalazniku.

Bivša Playboyeva zečica Annette Edwards (70) vlasnica je najvećeg zeca na svijetu. Zec Darius ušao je u Guinnessovu knjigu rekorda 2010. godine jer je dug 129 centimetara, a nedavno je nestao iz svoje nastambe u Stoultonu u Velikoj Britaniji.

Njegova vlasnica nudi nagradu od 1000 funti poštenom nalazniku, ali misli da zec nije pobjegao, već da je ukraden. S njom se slaže i policija, a vlasnica je poručila lopovima da je zec prestar da bi se razmnožavao te je apelirala za njegov siguran povratak, piše Daily Mail.

Veliki zeko titulu najvećeg zeca na svijetu preuzeo je od svoje majke Alice. Annette se bavi uzgojem zečeva već više od deset godina, a prije nego što se počela baviti životinjama, bila je model i pozirala čak i za Playboy.

Uzgoj jednog takvog divovskog zeca košta oko oko 44.000 kuna, a njegove je mladunce prodavala za oko 2000 kuna. Divovski zečevi godišnje pojedu 2000 mrkava i 700 jabuka.

Kad se počela baviti uzgojem zečeva, Annette je pozirala kao Jessica Rabbit te je potrošila oko 90.000 kuna na plastične operacije i smršavjela 20 kilograma kako bi postigla željeni izgled. Snimke njezina ukradenog zeca možete pogledati u nastavku.