Trgovci imaju brojne trikove kojima pokušavaju prevariti kupce, u galeriji možete pogledati neke od njih.

Galerija Crni petak Podigli cijenu za 599 kako bi je snizili za 1- Cijena 2 tjedna prije crnog petka je ista kao i ''50% snižena cijena'' +29 Mjesec dana prije crnog petka, lampa je bila dublo jeftinija

Iako su inspekcije za sniženja u trgovina sve češće, neki još uvijek pokušavaju nasamariti svoje kupce. Kupci su odlučili podijeliti svoja iskustva na društvenim mrežama i ukazati na neke od najčešćih prevara na koje su naišli.

Vezani članci Trenutak prije kaosa - 9 Snimili trenutke prije nezgoda, njihove fotografije pravi su trileri Prosidba Doživjeli nezgode za vrijeme prosidbi, no ništa im nije moglo pokvariti raspoloženje

Jedna od najčešćih prevara je podizanje cijene netom prije crnog petka pa stavljanje velikih znakova na sniženje koje zapravo vraćaju cijenu proizvoda na uobičajene ili čak veće cijene. Neki trgovci toliko su lijeni da ostave stare cijene ispod ''sniženih'' pa je vidljivo da su nove cijene zapravo veće od starih.

Neke od primjera na koje sve načine trgovci pokušavaju izvući maksimalnu zaradu od ''sniženja'' prenosimo u galeriji pa svakako provjerite neke od učestalih načina varanja kupaca i obratite pažnju na cijene proizvoda kako za crni petak ne biste umjesto sniženja dobili poskupljenje.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju