Što reći?

Doktorice objavile ''neprofesionalne i provokativne'' slike u bikinijima kako bi ismijale glupu studiju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladi doktori otvorili su lažne profile na društvenim mrežama kako bi mogli gledati svoje kolegice u bikinijima i od toga napravili studiju.

U medicinskom časopisu o vaskularnoj kirurgiji nedavno je objavljeno ''istraživanje'' u kojem su mladi doktori pregledavali profile liječnica na društvenim mrežama i zaključili da su mnoge njihove objave ''potencijalno neprofesionalne'' jer objavljuju ''provokativne slike u bikinijima/kupaćim kostimima i alkoholom''.

''Istraživanje'' se bavilo samo ženama i njihovim objavama na društvenim mrežama, a u ''provokativno i neprofesionalno ponašanje'' uvrstilo obične slike s plaža. Liječnice diljem svijeta odlučile su pokazati koliko je ovo istraživanje seksističko i beznačajno pa su uz uz hashtag #MedBikini počele objavljivati slike u bikinijima i s alkoholom.

Neke od njih uz slike su podijelile i svoja profesionalna postignuća, a jedna liječnica objavila je i sliku sebe u bikiniju u bolnici uz objašnjenje: ''Liječnica u bikiniju spasit će vam život čak i usred oceana kad vas udari brod''.

Žene koje su morale još jednom dokazivati da njihov način odijevanja, pogotovo u slobodno vrijeme, nema nikakve veze s njihovom kompetencijom svakako pogledajte u ''skandaloznoj'' galeriji liječnica u bikinijima.