Kanta (Foto: Twitter/NS Roads Policing)
Kanta (Foto: Twitter/NS Roads Policing) Foto: Twitter/NS Roads Policing

Policija je uhvatila vozača koji je umjesto sjedala imao kantu, a umjesto volana kliješta.


Vozač iz Norfolka (Engleska) šokirao je policajce koji su ga zaustavili na cesti kada su vidjeli u kakvom je stanju automobil kojim upravlja. Iako je auto već s vanjske strane bio i vidno raspadnutom stanju, pravo iznenađenje uslijedilo je kada su shvatili da vozač sjedi na kanti, a za upravljanje automobilom koristi kliješta umjesto volana.

Vezani članci Boja za auto Najluđa boja za aute na svijetu: Ovakvo nešto viđa se jednom u životu, kako im je to uopće uspjelo?! Fail ''Nisam mrtav, nisam mrtav!'' Za dlaku izbjegli smrt na dva kotača i smatraju se sretnicima

Policajci kažu da im je auto privukao pažnju jer su mu nedostajali prednji dijelovi karoserije, nije imao svjetla, a imao je i probušenu gumu. Ako su mislili da je auto u lošem stanju sudeći prema vanjštini, silno su se iznenadili kada su vidjeli da vozač sjedi na metalnoj kanti te uopće ne posjeduje kontrolnu ploču niti volan.

Policija je fotografirala automobil, a fotografije podijelila na Twitteru, no nisu spomenuli za što je sve vozač kažnjen. Prizore koji su iznenadili i iskusne policajce možete pogledati u nastavku.

 

 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju