Sve popularnije odredište

Instagramuše se sjatile u Černobil i svojim slikama razljutile mnoge

Černobil na Instagramu (Foto: Instagram)
Černobil na Instagramu (Foto: Instagram) Instagram
\\folder\galerija Galerija Černobil na Instagramu (Foto: Instagram) Černobil na Instagramu (Foto: Instagram) Foto: Instagram Černobil na Instagramu (Foto: Instagram) - 19 Černobil na Instagramu (Foto: Instagram) - 19 Foto: Instagram Černobil na Instagramu (Foto: Instagram) - 18 Černobil na Instagramu (Foto: Instagram) - 18 Foto: Instagram +17 Černobil na Instagramu (Foto: Instagram) - 17 Galerija
Turisti su pohrlili u zonu isključenja i objavili neke dosta diskutabilne fotografije.

Iako je serija ''Černobil'' hvaljena zbog sablasnog prikazivanja tragedije u nuklearnoj elektrani, čini se da je podsjećanje na uznemirujući događaj samo dodatno zainteresirao turiste za posjet poprištu nesreće.

Turisti tako sve češće objavljuju fotografije iz Pripjata, no neke od njih su dosta neukusne. Na to je upozorio i autor serije koji je na Twitteru zamolio turiste da pokažu poštovanje prema svima onima koji su patili i žrtvovali se u užasnoj tragediji.

Neke od fotografija koje su turisti podijelili na društvenim mrežama prenosimo u galeriji pa procijenite jesu li vam neke od njih neukusne.