Radosti majčinstva

Pokušala reći mužu zašto ne spava, a kada su riječi zakazale, nacrtala mu je

Majčinstvo (Foto: Facebook/Mattea Goff) - 3
Majčinstvo (Foto: Facebook/Mattea Goff) - 3 Facebook/Mattea Goff
\\folder\galerija Galerija Majčinstvo (Foto: Facebook/Mattea Goff) - 3 Majčinstvo (Foto: Facebook/Mattea Goff) - 3 Foto: Facebook/Mattea Goff Majčinstvo (Foto: Facebook/Mattea Goff) - 4 Majčinstvo (Foto: Facebook/Mattea Goff) - 4 Foto: Facebook/Mattea Goff Majčinstvo (Foto: Facebook/Mattea Goff) - 5 Majčinstvo (Foto: Facebook/Mattea Goff) - 5 Foto: Facebook/Mattea Goff +1 Majčinstvo (Foto: Facebook/Mattea Goff) - 1 Galerija
Muškarci ponekad zaborave s čime se sve trebaju nositi majke male djece pa su ove ilustracije dobar podsjetnik za sve tate.

Mattea Goff majka je dvije djevojčice u dobi od pet godina i pet mjeseci. Od kako je postala majka po drugi put, bori se s umorom i iscrpljenošću te kaže da joj je "ponestalo riječi za objašnjavanje" pa je svojem suprugu nacrtala zašto je uvijek neispavana.

Svoje crteže kojima suprugu objašnjava neke od "čari majčinstva" postali su hit na društvenim mrežama. Na njima je nacrtala što radi dok njezin suprug bezbrižno spava, a ako slučajno i vama treba podsjetnik s čim se sve moraju nositi majke male djece, svakako se informirajte u galeriji.