Riskira zdravlje

"Ruski Hulk" napumpao se opasnom kemikalijom i ima bicepse od 61 cm

Ruski Hulk (Foto: Profimedia) - 7
Ruski Hulk (Foto: Profimedia) - 7 Profimedia
\\folder\galerija Galerija Ruski Hulk (Foto: Profimedia) - 7 Ruski Hulk (Foto: Profimedia) - 7 Foto: Profimedia Ruski Hulk (Foto: Profimedia) - 8 Ruski Hulk (Foto: Profimedia) - 8 Foto: Profimedia Ruski Hulk (Foto: Profimedia) - 9 Ruski Hulk (Foto: Profimedia) - 9 Foto: Profimedia +5 Ruski Hulk (Foto: Profimedia) - 6 Galerija
Mladi Rus želi izgledati poput Hulka i spreman je zbog toga ugroziti zdravlje.

Kirill Tereshin iz Rusije ima 22 godine i želi izgledati poput Hulka. Kako je vrlo teško postići takav izgled prirodnim metodama, Kirill se poslužio sintolom, zloglasnim uljem koje može imati ozbiljne posljedice po zdravlje.

Sintol ne utječe na snagu već samo na izgled, a Kirill je toliko pretjerao da njegovi bicepsi izgledaju nesimetrično i krajnje neuvjerljivo. "U teretanu sam krenuo prije više od dvije godine. Jeo sam šest puta dnevno i vježbao svaki dan. Jako sam se mučio, a rezultati su bili spori. Tada mi je sinulo da proces ne bi trebao biti tako spor i da bih trebao imati puno veće mišiće", tvrdi mladi Rus.

 

U lovu na brze rezultate, Kirill je posegao za sintolom i uštrcao si oko šest litara ulja u ruke kako bi postigao željeni izgled. Rus kaže da je prva injekcija bila iznimno bolna i nije mogao uopće saviti ruke. Ruke su mu natekle i imao je temperaturu višu od 38 stupnjeva, a neprestano je imao razne upale u tijelu.

Problemi sa zdravljem samo se privremeno smire, ali se uvijek vraćaju, no Kirill je danas sretan jer ima "bicepse poput Hulka", promjera 61 centimetara. "Želim izgledati poput Hulka, ne bilo kakvog snagatora. To mi je glavni cilj u životu, ne marim ni za što drugo", objašnjava Kirill spremnost na ugrožavanje svojeg zdravlja.

Na ulje za povećanje bicepsa do sada je potrošio preko 50.000 kuna, a rezultate kojima je on oduševljen, iako je postao predmetom ismijavanja na društvenim mrežama, možete pogledati u galeriji.