Neke pogreške mogu biti toliko sitne, a bitne da dovedu ljude na rub živaca.

Galerija Upropastili stvar Upropastili stvar - 2 Upropastili stvar - 3 +19 Upropastili stvar - 4

Svima se uspiju potkrasti greške na poslu, no neke su iznimno frustrirajuće. Takve greške ljudi su podijelili na društvenim mrežama jer im nije jasno kako je netko uspio tako malim pogreškama upropastiti cijelu stvar.

Vezani članci Loš dan Ako mislite da nemate sreće, pogledajte kako je tek njima Užasna ambalaža Pazite što naručujete za blagdane! Neka ambalaža je varljiva, a druga je čisti apsurd

Jedan od primjera iz galerije je oznaka za toalet koju je netko postavio i na Brailleovu pismu, ali je oznaku isprintao na papir, pa su umjesto izbočina na papiru samo točke. Podjednako frustrirajuća greška potkrala se majstoru koji je uspio savršeno postaviti stotine keramičkih pločica, ali je onda jednu postavio pogrešno pa još više bode u oči pored ostatka skladno postavljenih pločica.

Neke od sličnih frustrirajućih pogrešaka prenosimo u galeriji, pa provjerite koliko su vam jaki živci i možete li pogledati cijelu galeriju, a da vam se ne ubrza puls.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju