Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Snimili su automobil koji prkosi svim zakonima fizike, a prizor je inspirirao brojne komentare.


Društvenim mrežama širi se snimka s ulica Pančeva na kojoj je snimljen automobil natrpan trupcima. Automobil izgleda kao da je na izmaku snaga, a prizor je inspirirao brojne humoristične komentare.

Vezani članci Prometna nesreća kod Niša Tko je kriv? Prometna nesreća izazvala raspravu na društvenim mrežama iako se sve čini očito na prvi pogled Mobitel i vožnja Vozila brzinom od oko 180 km/h i buljila u mobitel, prava je sreća da nije nikoga ubila

Neki od komentara na sliku objavljenu na Twitteru glase: ''Bit će umjerena zima jer nema drva i na krovu'', ''Jadni konji!'', ''Vozio sam iza njega nedavno i objašnjavao djeci koliko je takva vožnja nesigurna. Kad su me pitali što bi se dogodilo da udare nekoga, rekao sam: 'Ražnjići'".

Snimku automobila koji nasmijava cijelu regiju možete pogledati u nastavku, nadamo se da će vas inspirirati samo na duhovite komentare te da nećete pokušati oponašati ovu opasnu ideju.

 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju