Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Slika pribora za jelo potaknula je žustru raspravu, provjerite jeste li u pravu.


Na društvenim mrežama pojavila se slika pribora za jelo uz natpis: ''Žao mi je, ali ako vaš pribor za jelo nije posložen u nizu nož, vilica, žlica – odričem vaš se''. Ispod slike razvila se velika rasprava, vjerojatno dodatno zagrijana činjenicom da ljudi provode puno vremena s ukućanima koji ne poštuju njihov način slaganja pribora za jelo.

Vezani članci Jezivi prizor Dobro pogledajte ove prizore, mogli biste uočiti zanimljive detalje Zanimljivi prizori Što vidite na ovim prizorima? Zabilježili optičke varke i druge zanimljivosti koje su zavarale gledatelje

Osim rasporeda sa slike, veliku podršku dobio je komentar koji su sugerira da je pravilno rasporediti pribor onako kako ga se slaže na stol, tj. u nizu vilica, nož i žlica. No na taj raspored požalili su se ljevaci.

U komentarima su se pojavili i mučki provokatori koji tvrde da pribor za jelo jednostavno slažu na hrpu i ne razdvajaju ga, što je posebno naljutilo one starijih generacija koji još nisu čuli za internetske trolove.

No najviše odobravanja publike ipak je dobio ispravni komentar koji kaže da se pribor treba slagati u nizu žlica, vilica i nož. Imate li i vi točno mišljenje ili ste potpuno u krivu, svakako podijelite s nama, ali i prijateljima i ukućanima.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju