Što kažete?

Slika pribora za jelo posvađala prijatelje i obitelji, provjerite jeste li na pravoj strani povijesti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Slika pribora za jelo potaknula je žustru raspravu, provjerite jeste li u pravu.

Na društvenim mrežama pojavila se slika pribora za jelo uz natpis: ''Žao mi je, ali ako vaš pribor za jelo nije posložen u nizu nož, vilica, žlica – odričem vaš se''. Ispod slike razvila se velika rasprava, vjerojatno dodatno zagrijana činjenicom da ljudi provode puno vremena s ukućanima koji ne poštuju njihov način slaganja pribora za jelo.

Osim rasporeda sa slike, veliku podršku dobio je komentar koji su sugerira da je pravilno rasporediti pribor onako kako ga se slaže na stol, tj. u nizu vilica, nož i žlica. No na taj raspored požalili su se ljevaci.

U komentarima su se pojavili i mučki provokatori koji tvrde da pribor za jelo jednostavno slažu na hrpu i ne razdvajaju ga, što je posebno naljutilo one starijih generacija koji još nisu čuli za internetske trolove.

No najviše odobravanja publike ipak je dobio ispravni komentar koji kaže da se pribor treba slagati u nizu žlica, vilica i nož. Imate li i vi točno mišljenje ili ste potpuno u krivu, svakako podijelite s nama, ali i prijateljima i ukućanima.