Kradljivice vibratora (Foto: Facebook)
Kradljivice vibratora (Foto: Facebook) Foto: Facebook

Djevojke su ukrale najskuplje vibratore, no pravda ih je brzo stigla.


Trgovina igračkama za seks iz Australije na Facebooku je objavila fotografije djevojaka koje su ukrale igračke u vrijednosti od ok 4000 kuna. Za njima je ubrzo raspisana i tjeralica, a vlasnike trgovine ''Libido'' iz Pertha kaže da su djevojke uspjele sakriti skupe igračke u odjeći.

Vezani članci Čišćenje snijega Dosjetio se kako jednostavno skinuti snijeg s krova, no brzo shvatio da je metoda možda predobra Fail Od davnina se priča da je čovjek čovjeku vuk, a oni imaju i uvjerljive dokaze

Vlasnik Garry Smith kazao je da su ukrale najskuplje ženske igračke za seks, uključujući vibrator vrijednosti oko 1800 kuna. Jedna djevojka je prvo ušla u trgovinu sama i ukrala vibrator, a onda se vratila s prijateljicama koje su ukrale još nekoliko igračaka.

Djevojke su igračke ponijele sa sobom u kabinu za presvlačenje gdje su uspjele sakriti ukradenu robu, a na kraju su otišle ne kupivši ništa. Vlasnik tvrdi da mu ljudi mjesečno ukradu robu u vrijednosti od oko 16.000 kuna.

Nakon što je vlasnik objavio slike djevojaka na službenom Facebook profilu trgovine, policija im je ušla u trag i uhitila ih u manje od 24 sata pa će biti optužene za krađu.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju