Mix

Godine im nisu bile važne: Jerry Seinfeld je imao 38, a ona 17! Evo kako danas izgleda

IDESH naslovna 1200×600 (8)
IDESH naslovna 1200×600 (8) Youtube Screenshot / Instagram
\\folder\galerija Galerija IDESH naslovna 1200×600 (8) IDESH naslovna 1200×600 (8) Foto: Youtube Screenshot / Instagram Shoshanna 10 Shoshanna 10 Foto: Folder.hr Shoshanna 9 Shoshanna 9 Foto: Folder.hr +7 Shoshanna 8 Galerija
Jerry Seinfeld je zaslužan za jednu od naših najdražih serija. Ako stvarno moramo napisati o kojoj seriji se radi – da, u pitanju je Seinfeld. Nisu komičari u autima koji piju pretjerane količine Lavazza kave. Odnedavno je serija dostupna i na Netflixu, ne moramo ni govoriti što gledamo kada ne znamo što bismo gledali.

Jerry je oduvijek bio “vanilija komičar”, čovjek koji je primjećivao svakodnevne stvari i isticao ih na jedinstven način, ali nikad nije zalutao u nikakve kontroverzne teme. Osim u životu. Kad je s 38 godina bio u vezi sa 17-godišnjakinjom.

U ranim devedesetima je Jerry bio u odnosu sa Shoshannom Lonstein, 17-godišnjakinjom koju je upoznao u Central Parku. Priznali su vezu tek kad je ona napunila 18. Veza nije uspjela – Lonstein je isticala kako je teško bilo prihvatiti Jerrjev stil života pod budnim okom javnosti.

Tada su brojni časopisi (sjećate se toga? To je ono što ste listali dok ste slušali walkman?) hvalili njihovu vezu koja je nadišla razliku u godinama. Kolege komičari su ismijavali taj odnos – Howard Stern se šalio kako je Jerry išao u Central Park s čokoladicom na uzici.

Danas se Shoshanna Lonstein Gruss bavi dizajnom haljina iako je imala obećavajuću karijeru u financijama. Kao što možete vidjeti u GALERIJI, osmijeh joj ne napušta lice pa možemo samo pretpostaviti da je sretna svojim izborom karijere.

Fotografije su preuzete s Instagrama @shoshannagruss.

A što se tiče Jerryjevih upitnih moralnih načela, ni ova veza sa Shoshannom nije sve. Današnja gospođa Seinfeld, Jessica Seinfeld je pak bila udana 1998. godine kada je upoznala Jerryja u teretani.

via GIPHY

Još jedan dokaz da treba razdvojiti osobu od njegovog magnum opusa.