Mix

Legendarni J.K. Simmons trenira s The Rockom jer će glumiti napucanog Djeda Božićnjaka

simmons the rock
simmons the rock Foto: Twitter Screenshot
J.K. Simmonsa smo prvi put vidjeli kao Schilingera, okrutnog nacista zatvorenog u Ozu, eksperimentalnom odjelu jednog zatvora u seriji „Oz” koja je označila novi početak za HBO. HBO je tada bio isključivo kablovska postaja, ali su se odlučili promijeniti TV krajolik zauvijek s vrhunskim serijama. I uspjelo im je.

J.K. Simmons je nevjerojatan glumac koji daje dodatnu težinu svakom projektu u kojem se pojavi, čak i kada je to uloga u Spider-Manu ili DC-jevom svemiru, a osvojio je i Oscara za ulogu u glazbenom trileru Whiplash.

Holivudski glumci sve češće moraju trenirati za svoje uloge, sve češće su to već spomenuti filmovi o superjunacima, ali J.K. Simmons vježba za ulogu Djeda Božićnjaka. Ni više ni manje nego s The Rockom.

Fotografije su se proširile Twitterom, nismo sigurni jesu li u pitanju scene iz nadolazećeg filma Red One ili su to samo fotografije s treninga.

Simmons će glumiti napucanog Djedicu u filmu Red One, a premijera je zakazana za iduću godinu. Sada je pravo vrijeme za marketing jer na proljeće nikom neće biti stalo do božićnog filma.

Uz Simmonsa će u filmu glumiti i Chris Evans, Nick Kroll, Lucy Liu i Kiernan Shipka. Sigurni smo da ćemo pogledati kada za to dođe vrijeme.