Report

5 najboljih igrica za Playstation, a još su i na popustu

White
White Foto: Shutterstock / Lena Chert
Playstation store službena je platforma za online kupnju igrica i svog sadržaja vezanog za Playstation™.

Na stranici možemo pronaći sve od igrica za Playstation koji koristite pa do i dodatnih sadržaja, nivoa, likova, virtualne valute. Upravo ovo more sadržaja otežava pretraživanje igara na popustu. Zato Vam donosimo naših 5 odabira igara na popustu koje možete preuzeti do 6. 7.

Playstation Store još uvijek muku muči s kunama i eurima pa smo mi odlučili podijeliti ono što i oni kažu — a i realno, ionako još uvijek sve preračunavamo u kune.

Crash Bandicoot™ N. Sane Trilogy


Djelić nostalgije zasjao je na prvom mjestu. Klasik kojeg se većina nas sjeća iz djetinjstva u novom ruhu sada 60% jeftiniji, i to je cijena za 3 igrice.

Zaigrajte tri najupečatljivije avanture, novokreirane za trenutnu generaciju, omiljenog tobolčara, Crasha Bandicoota. Trilogija uključuje igre Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back i Crash Bandicoot 3: Warped, N. Sane Trilogy je s ljubavlju izgrađena od temelja s potpuno novim vizualnim i audio sadržajima kako bi se klasični gameplay serije prenio na novije generacije konzole.

Igrajući se ili kao Crash ili kao njegova mlađa sestra Coco, vozite se, vrtite se, pa čak i motociklirajte kroz tri lude avanture, boreći se kako biste spasili svijet od sila zla.

CIJENA: 119,60kn (299,99kn)

Tekken 7

Također jedna klasična igrica u novom ruhu. Podignite šake i pripremite se za epski završetak 20-godišnje Mishimine osvete dok otkrivate razloge iza svakog koraka njihove neprestane borbe. TEKKEN 7 nudi zapanjujuće kinematografske 3D bitke vođene pričom i intenzivne dvoboje s inovativnom mehanikom borbe.

Poravnajte stare račune i borite se za kontrolu nad globalnim carstvom s katalogom od preko 30 likova koji se mogu igrati. Odaberite iz impresivnog popisa favorita obožavatelja, uključujući Kinga i Ninu Williams, i posve nove borce kao što su Lucky Chloe, Shaheen i Akuma iz serije Street Fighter.

CIJENA: 75,80kn (379,00kn)

EA SPORTS™ FIFA 23 PS4™

Igrica koju ne treba previše opisivati i najavljivati jest FIFA 23. Od opcije FUT, do Volte i brojnih drugih oblika nogometne priče, lokalnog i online multiplayera FIFA 23 nudi nebrojene sate zabave po promotivnoj cijeni 75% manjoj od početne.

CIJENA: 132,25kn (529,00kn)

Far Cry®3 Classic Edition

Iako je igrica objavljena 2012. svoje reizdanje dobila je i na modernim konzolama. Igrica koja je svojevremeno osvajala sve nagrade, svojom intenzivnom pričom zadržat će i one najskeptičnije. Iako je na ovom popisu mogla završiti bilo koja verzija igrice jer su i novija izdanja na popustu, no treći dio ipak je jedan od interesantnijih, ako ne i najbolji u cijelom serijalu.

Far Cry®3 Classic Edition donosi Rook Islands na konzole trenutne generacije. Otkrijte krvave tajne otoka i borite se protiv jednog od najpopularnijih zlikovaca Far Cryja: Vaasom Montenegrom. Uronite u ovu stvarno ikonsku priču u kojoj je moral upitan, a nada gotovo napuštena. U svom putu upotrijebite arsenal oružja i eksploziva, savladajte obližnje protivnike oštricom ili iz daljine snajperski pucajte na neprijatelje koji to ne očekuju.

CIJENA: 54,75kn (219,00kn)

Gran Turismo Sport

Slično svojim prethodnicima, Gran Turismo Sport je trkaća igra i uključuje dva načina igre: “Sport Mode” i “Arcade Mode”. Također, igrica donosi nagrađivani serijal Real Driving Simulator i pruža ti visokooktanska uzbuđenja koja će ti doista ubrzati puls.

U suradnji s organizacijom FIA (Federation Internationale de l’Automobile), tvrtka Polyphony Digital osmislila je prilagođenu i pristupačnu igru u kojoj mogu uživati svi, od običnih vozača do pravih zaljubljenika u automobile. Veži se i uputi na dva online prvenstva (predstavljaj svoju državu u Kupu nacija i vozi za svog omiljenog proizvođača automobila u Kupu konstruktora).

CIJENA: 74,50kn (146,00kn)