Mix

KAKO? Don Cheadle nominiran za nagradu Emmy zbog 98 sekundi na ekranu u Falconu i Winter Soldieru

don cheadle falcon
don cheadle falcon Foto: Folder.hr
Što se događa? Don Chedle je nominiran za nagradu Emmy, najveću američku televizijsku nagradu i to za ulogu Jamesa Rhodesa u seriji The Falcon and the Winter Soldier. Nitko ne razumije zašto pa ni Don Cheadle sam.

U čemu je problem? Cheadle se pojavio u svega dvije scene čije je ukupno trajanje možda nešto duže od tri minute, a Cheadle se vidi svega 98 sekundi. Nominiran je u kategoriji “Outstanding Guest Actor in a Drama Series”. Tko je još nominiran u kategoriji?

Courtney B. Vance za Lovecraft Country, Charles Dance za The Crown te dva glumca iz Mandaloriana on Cheadle, Timothy Olyphant i Carl Weathers.

Već 11 puta dosad je Cheadle nominiran za Emmyja, nijednom dosad nije osvojio, moglo bi biti zabavno ako osvoji nagradu zbog manje od dvije minute angažmana. U prvoj sceni Cheadle samo sluša govor Sama Wilsona u muzeju nakon što je donirao štit Captain Americe, a u drugoj kratko razgovara sa Samom Wilsonom.

Čuli smo i teorije zavjere da su birači pomiješali Anthonyja Mackieja i Dona Cheadle, ali ni to nema smisla s obzirom da Mackie nije bio gost u vlastitoj seriji.

Marvel ima 23 nominacije na ovogodišnjim Emmyjima zahvaljujući The Falconu and the Winter Soldieru te WandaVisionu.

A ovo s Cheadlom… neobjašnjivo.